Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η εταιρεία ΚΤΙΣΜΑ ΑΕ ιδρύθηκε και λειτουργεί στην Κέρκυρα από το 1988 και δραστηριοποιείται στην πώλησης πλακιδίων μπάνιου και δαπέδου, ειδών υγιεινής, μπαταριών λουτρού, επίπλων μπάνιου, αξεσουάρ μπάνιου, προϊόντων ΑΜΕΑ, προϊόντα ΣΠΑ, υλικά για πισίνες, καλοριφέρ μπάνιου, κόλλες και αρμόστοκους, καθαριστικά υλικά, ξύλινα δάπεδα, ξενοδοχειακές μοκέτες, δάπεδα laminate, ενεργειακή θέρμανση, ειδικών μονωτικών υλικών, σιλικόνες , θερμοπροσόψεις κτιρίων, ρητινούχα και εποξειδικά δάπεδα, προϊόντα Design. Συνεργάτες της είναι κορυφαίες εταιρείες του χώρου των ειδών υγιεινής, δαπέδων, ενεργειακής θέρμανσης, ειδικών μονωτικών υλικών και προϊόντων design. Καθιερώθηκε στην συνείδηση του καταναλωτή ως συνώνυμο της ποιότητας των προϊόντων της αντοχής τους στο χρόνο και του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που παρέχει, αρχίζοντας  από τον σύγχρονο εκθεσιακό της χώρο τους άριστα ενημερωμένους πωλητές (προσωπικό-υπαλλήλους) , διακοσμητές και τεχνικούς της για την εξαιρετική εξυπηρέτηση και στην πλήρη υποστήριξη που παρέχει μετά την πώληση.

 
Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας είναι και το ποιό ισχυρό της όπλο. Επενδύουμε συστηματικά στην διαρκή εκπαίδευση του με επιμορφωτικά σεμινάρια και επισκέψεις στα συνεργαζόμενα εργοστάσια όσο και σε διεθνείς εκθέσεις του κλάδου, ώστε να μπορεί να προσφέρει λύσεις και στα ποιό δύσκολα προβλήματα για να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Οι άνθρωποι της εταιρείας αποτελούν και τον μοχλό της ανάπτυξης της και η προσφορά τους προς τους πελάτες είναι σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο.   
 
Η συνεργασία μας με επώνυμες εταιρείες εξασφαλίζει την μεγαλύτερη ποικιλία που μπορεί να συναντήσετε στο χώρο του κλάδου μας. Υπάρχουν λύσεις από τα πλέον κλασικά προϊόντα μέχρι και προϊόντα που αποτελούν την τελευταία τάση της μόδας στο χώρο.  Ο υπεύθυνος του έργου, αρχιτέκτων ή διακοσμητής  μπορεί εύκολα να επιλέξει από μια μεγάλη γκάμα και να δημιουργήσει το περιβάλλον που επιθυμεί  όποιες κι αν είναι οι σχεδιαστικές ανάγκες του έργου. Mέσω της ιστοσελίδας μας καθώς και με αποστολή ενημερωτικών δελτίων στο γραφείο σας ή μέσω e-mail και σεμιναρίων που διοργανώνουμε σε συνεργασία με τις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρίες μπορείτε να ενημέρωνεστε για οτιδήποτε καινούργιο υπάρχει στην αγορά.
 
Η εταιρεία μας δίνει μέγιστη σημασία στην μεταφορά τον προϊόντων σας, ώστε να φτάσουν ασφαλή στον χώρο σας. Φροντίζουμε για την ασφαλή συσκευασία και με ιδιόκτητα αυτοκίνητα μας όπως γερανοί, φορτηγά και μικρά αυτοκίνητα ικανά για μεταφορά στα στενά της παλαιάς πόλης, εξασφαλίζουμε την ασφαλή και γρήγορη παράδοση των προϊόντων που επιλέξατε στον τόπο του έργου.